BEREGENING

Er zijn vele verschillende soorten beregeningsinstallaties, van eenvoudige handmatig bedienbare, tot compleet geautomatiseerde beregeningssystemen. Door het toepassen van bodemsensoren in combinatie met een beregeningscomputer wordt ook tijdens uw afwezigheid (bijv. vakantie) de vochtbalans van uw tuin optimaal gehouden.

Sproeiers kunnen zo worden afgesteld, dat uw bestrating, terras en woning niet beregend worden. Overal waar u beregening wilt hebben is dat in principe gewoon mogelijk. In de meeste gevallen zullen de sproeiers automatisch verdwijnen onder het maaiveld als er niet gesproeid wordt.

Deze systemen kunnen zijn voorzien van bovengrondse- of onderwater pompsystemen die uit een eigen bron beregenen of die zijn aangesloten op het vaste (drink)waternet. Wat voor soort systeem van toepassing is hangt af van de mogelijkheden en de wensen van de opdrachtgever.

AANLEG

1

Na de ontwerpfase gaan we over tot de aanleg van de tuin. Of het nu gaat om het renoveren van een tuin of het compleet nieuw aanleggen van de tuin er word veel aandacht besteed aan het voorbereiden en het grondwerk van de tuin. Het is tenslotte de tuin waar u nog jaren van moet kunnen genieten