BOOMVERZORGING

Boomverzorging is vakwerk! En daar bent u bij ons aan het goede adres. Al het materieel en machines hebben wij tot onze beschikking en kunnen u hiermee dan ook snel en vakkundig van dienst zijn.

Of het nu gaat om het wegzagen van een boom, machinaal wegfrezen van de stronk, snoeien van de boom? Wij kunnen het door onze gespecialiseerde vakmensen realiseren voor u als klant. Wij geven u graag advies wat u in dergelijke situaties het beste kunt doen. Samen met u als de klant maken we afspraken en wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden veilig en verantwoord uitgevoerd worden.

Van de aanvraag voor een kapvergunning of snoeien/opkronen van een boom tot aan het eventueel planten van een nieuwe boom, wij regelen alles.

ONDERHOUD

1

Tuinonderhoud is van essentieel belang voor de uitstraling van een tuin, voor uw huis, maar ook voor veel bedrijven is dit een belangrijk punt, want de tuin is het visitekaartje van het bedrijf of uw huis. Door onze ruime kennis van planten en heesters, kunnen wij een haag of beplanting vakkundig voor u snoeien.