ONTWERP

Het ontwerp komt voort uit een persoonlijk gesprek, dat geheel vrijblijvend is. In het persoonlijke gesprek zullen onderwerpen zoals materiaal keuze en het adviseren hiervan aan bod komen. Uw wensen en ideeën zijn onze inspiraties om telkens weer een passend ontwerp te creëren. Door een breed pakket van schetsontwerpen te kunnen laten zien heeft u vele mogelijkheden in de keuze om uw toekomstige droomtuin te kiezen.

Na de verschillende schetsontwerpen zal er 1 uit worden gekozen om hier verder mee aan de slag te gaan. Er wordt dan een definitief ontwerp geheel op schaal en kleur gemaakt en hierbij een vrijblijvende gespecificeerde offerte gemaakt die geheel mondeling word toegelicht aan u als klant om hierbij misverstanden te voorkomen en eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden. Het is eventueel ook mogelijk om een 3d weergave van uw droomtuin te maken.

PROJECTEN

ONTWERP

1 1

Een mooie tuin begint natuurlijk altijd bij een goed doordacht plan. Geen enkele woonsituatie is hetzelfde en dit vergt elke keer weer het uiterste qua creativiteit van ons bedrijf. De wensen van de klant staan altijd voor ons centraal.